Kezdőlap

Isten hozta a honlapunkon!

A faházak Csíkszentdomokostól 8km-re helyezkednek el a Nagy-hagymás hegység lábánál, közel 1000méteres magasságban. A két kulcsosházat egy kristálytiszta vizű patak határolja el a völgyben. A térképen látható völgyön keresztül kavicsos makadám út vezet a faházakhoz, amely járható az év összes évszakában személyautóval is.

Kiváló helyen van szállás gyalogtúrázás szempontjából, mert a Keleti-Kárpátok egyik legszebb része a Nagy-hagymás hegység számos túraútvonala (Egyes-kő, Öcsém-tető…stb.) a közelből indul, továbbá lehetőség van helyben kerékpár bérlésre is, amellyel még jobban belehet barangolni a környék káprázatos tájait.

A szálláshely megépítésénél elsődleges cél volt a megfelelő hely kiválasztása, ezért esett a választás Gálkút-völgyére és nem pedig a faluban egy 4. utca 6. ház helyére. Itt találtuk meg a festői szépségű tájat 1000méter magasságban a fenyvesek között. Bátran tudjuk szálláshelyünket ajánlani asztmás vagy más légúti betegségben szenvedőknek, a mészkő-hegység és a fenyvesek, oxigén dús levegője miatt.

A völgyet egy kristálytiszta patak határolja el, melynek a vizében nyáron a kicsik előszeretettel játszanak, de sokszor még a nagyobbak is kedvet kapnak hűsítő csobbanáshoz.

A horgászat szerelmeseinek lehetősége van helyben pisztrángot fogni, aztán pedig frissen tárcsán kisütni. A kinti sütögetésekhez és főzésekhez rendelkezésre áll a bogrács és a tárcsa is.

Program ajánlataink között bőven akad helybeli program lehetőség. Számunkra fontos, hogy az ide látogató vendég is megismerkedjen a Csíkszentdomokosi emberek vendégszeretetével és a környék jellegzetes kultúrájával.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat a szolgáltatásinkról és a folyamatosan frissülő program- és csomagajánlatainkról is.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését és hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Csíkszentdomokos meseszép völgyében!